Fonotopitë e Kosovës

Blogu Resurset

Gërmimi dhe dokumentimi me tingull i së shkuarës

Blogu

Tingujt e një trashëgimie të humbur

Blogu

𝙇𝙖𝙣𝙙𝙨𝙘𝙖𝙥𝙚𝙨 𝙤𝙛 𝙍𝙚𝙥𝙖𝙞𝙧 | 𝗘𝗸𝘀𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁ë 𝗴𝗿𝘂𝗽𝗼𝗿𝗲 𝗱𝗵𝗲 𝗣𝗿𝗲𝘇𝗮𝗻𝘁𝗶𝗺 𝗶 𝗸𝗮𝘁𝗮𝗹𝗼𝗴𝘂𝘁 𝘁ë 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁ë𝘀

Blogu Ekspozita

VideoCast: Intervistë me Arbër Sadiki

Blogu Intervistë/Video Resurset

VideoCast: Intervistë me Prof Vjollca Krasniqi

Blogu Intervistë/Video Resurset

Varrezat e Dëshmorëve në Velani: park memorial në dëshpërim, apo hapësirë potenciale për riparim?

Blogu Resurset

KOMPLEKSI MEMORIAL I VRACËS: Shtresat e kujtesës

Blogu Resurset

Kinematë e Kosovës në kontekst: një reportazh

Blogu Resurset

Arkitortura e dy dekadave të fundit

Blogu Resurset

Urbanizmi pa respekt për të kaluarën / Shkup – pjesa e dytë

Blogu Resurset

Memorializimi i së tashmes

Blogu Resurset

Urbanizmi pa respekt për të kaluarën / Shkupi

Blogu Resurset

Katër teza për arkitekturën e traumës

Blogu Resurset

Nuk do të kenë sukses për ta shkatërruar jetën normale!

Blogu Resurset

Kur trauma dhe dhuna manifestohen nëpër hapësira

Blogu Resurset

Mbyllja e tryezës së rrumbullakët “Landscapes of Repair”

Blogu Simpozium

Roli i zbehtë i shtetit të Kosovës në formësimin e memories kolektive për të kaluarën e saj

Blogu

Objektet e periudhës jugosllave: trashëgimia e padëshirueshme e Kosovës

Blogu

Simpoziumi “Landscapes of Repair” 13/14 Korrik 2021

Blogu Simpozium

Kujtesa e Kosovës

Resurset

Balkan Perspectives #11

Resurset

Balkan Perspectives #3

Resurset

Ftesë për Kontribute

Blogu